~ MENGHITUNG DETIK ~

~ LIKE ~

~ PENGIKUT SETIA ~

Sabtu, 16 April 2011

SEM 3 [ JUL - DIS 2011]

Nampak nyew sem 3 nanti aku kene duk luar la jd "outsider"...
maklum lah sem depan dimaklumkan "intake" jul-dis 200 org + 50 org dak pip...
so, terpaksa lah duduk luar sem depan...
sebab hostel diberi keutamaan kepada pelajar-pelajar yg baru masuk...
lepas nie semua senior memang takde langsung lah kat dalam hostel taman kesidang nie...
tak tahu lah macam ner perangai junior-junior sem depan...
maklum lah takde senior yang nak dijadikan panduan...hehehe..
tapi, aku pasti akan merindui kehidupan di hostel taman kesidang nie...
maklum lah, nie first time aku duduk kat hostel..
sebelum nie, memang aku tak pernah langsung duduk kat hostel...
lagipun, aku tak pernah masuk mana-mana sekolah asrama penuh ker or sekolah teknik...
so, waktu study diploma nie lah first itme aku duduk kat hostel & berdikari...
selama nie semunyew mak ayah aku buat untuk aku...hehehe..:)
kenagan yang takkan aku lupakan duduk kat hostel nie semestinyew waktu bulan ramadhan...
buka puasa & sahur sama-sama dengan kawan serumah [hostel kat tempat aku study nie rumah teres]...
then, waktu hari raya...ziarah menziarahi satu rumah ke rumah yang lain...
aku akan ingat semua kenangan bersama kawan- kawan aku kat sini...=)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

~ IKLAN ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...