~ MENGHITUNG DETIK ~

~ LIKE ~

~ PENGIKUT SETIA ~

Jumaat, 22 April 2011

~ MaTLaMaT SeLePaS DiPLoMa ~

'


~ "Habis diploma nie korang rasa aku patut buat apa?" ~

Aku rasa semua persoalan nie perlu dijawab sekarang..
Walaupun sekarang aku baru sem 2 dalam course Diploma in Islamic Banking and Finance..
Aku kena fikir untuk masa depan aku siap-siap...
Bila kita ada target baru lah kita bersemangat untuk study..;)

Lepas jer diploma... aku nak futher study for degree..
Tapi, aku sendiri tak tahu lagi nak amek course apa?

Maybe :
Degree in Islamic Banking and Finance
or
Degree in Accounting

Antara dua tu jer yang jadi pilihan aku...
Btw,aku akan pilih yang terbaik untuk masa depan aku..
Sampai sini jer aku dapat citer..

~ SaLaM PeRPiSaHaN ~




2 ulasan:

  1. good2 la kamoo ni...dh ade matlamat....gud luck la n semoga sukses!!

    BalasPadam

~ IKLAN ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...